Bevestigd: Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game

Bevestigd: Rocksteady werkt aan een Suicide Squad-game

Rocksteady Studios heeft bevestigd dat er wordt gewerkt aan een Suicide Squad-game.

Het officiële Twitter-account van Rocksteady Studios heeft een bericht geplaatst waarin de ontwikkelaar aangeeft dat er aan een Suicide Squad-game wordt gewerkt. De tweet toont een afbeelding van Superman met het logo van de Suicide Squad op zijn hoofd. Dit logo doet sterk denken aan een doelwit, Superman lijkt dus in gevaar te zijn. Boven de afbeelding staat de tekst 'Target Locked' geschreven.

De ontwikkelaar van Batman Arkham geeft verder aan dat de game 22 augustus officieel wordt aangekondigd, tijdens het DC Fandome-evenement.

De domeinnamen voor 'GothamKnighsGame' en 'Suicide Squad' werden een tijdje geleden al gevonden door ResetEra-gebruiker DriftingOrbit. Nieuwsplatform Eurogamer wist deze geruchten destijds al te bevestigen.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Nou, hopelijk wordt het dan niet zo'n flop zoals de film.

0
test

@Xeo4Delta Mwa, het had zo zijn momenten, grootste probleem was dat ze een hele saaie 'badguy' hadden..

0
test

@SuperDre badgirl bedoel je😉. Jammer was dat dacht ik al in de trailers te zien dat zei het was want je zag haar niet met het team samen in de trailers. Maar DC comic movie van suicide squad was wel weer goed. Maar ben benieuwd wat voor game het word een open stad lijkt me niet.

0

Aanbevolen voor jou