Bethesda's Todd Howard bevestigt Skyrim voor Switch | Gamer.nl

Bethesda's Todd Howard bevestigt Skyrim voor Switch | Gamer.nl

In een interview heeft Bethesda's Todd Howard bevestigd dat The Elder Scrolls 5: Skyrim naar Nintendo's nieuwe console Switch komt.

Hoewel de game in de onthullingstrailer van de Switch werd getoond, liet Bethesda kort daarna weten dat dit geen indicatie was dat het spel ook daadwerkelijk in ontwikkeling was voor het systeem. Fans vermoedden dat Bethesda dit van Nintendo moest zeggen om zo de onthulling van de games line-up te bewaren voor het aankomende evenement in januari.


Dat lijkt te kloppen, want in een interview met Glixel praat Howard zijn mond voorbij. Wanneer de interviewer vraagt of Skyrim echt onderweg te spelen is op het draagbare scherm van de Switch, antwoordt Howard: "Het is dezelfde game op televisie als op het andere scherm."

Howard vertelt ook dat hij onder de indruk is van Nintendo's nieuwe console, die hij op E3 afgelopen juni heeft gespeeld. "Ik speelde één van de beste demo's die ik ooit heb gezien. Waarschijnlijk de beste demo ooit. Op E3. We gaan de console zeker ondersteunen. Het is voor het eerst dat we iets met Nintendo doen, als je de oude NES-games niet meetelt."

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou