Bethesda verwacht 'spectaculaire problemen' in Fallout 76-bèta | Gamer.nl

Bethesda verwacht 'spectaculaire problemen' in Fallout 76-bèta | Gamer.nl

De bèta van Fallout 76 start vandaag op Xbox One. Bethesda meldt dat het verwacht dat spelers tegen "spectaculaire problemen" aanlopen.

Bethesda plaatste een bericht op zijn social media-kanalen. De bèta is volgens het bedrijf een "begin" van het werk dat nog verricht moet worden aan Fallout 76. "We weten allemaal dat met games van deze schaal, met de systemen die in het spel zitten, er altijd onverwachte bugs en problemen opduiken. Kijkend naar wat we doen met 76 weten we dat we iedereen de kans geven spectaculaire problemen te vinden die we zelf niet tegen zijn gekomen."

Bethesda is al op de hoogte van problemen in hoe de game draait wanneer er veel spelers op één locatie zijn. "Maar andere problemen kennen we mogelijk nog niet. We hebben jullie hulp nodig om deze op te lo en, en advies van jullie over wat belangrijk is om op te lo en. We zullen overal naar kijken, nu en na de lancering."

Fallout 76 is de eerste Fallout-game die zich volledig online afspeelt. De bèta is tot het einde van deze maand exclusief op Xbox One beschikbaar, daarna kunnen ook pc- en PS4-gamers meedoen. Het spel zelf komt op 14 november uit op pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou