Bethesda houdt extra activiteiten na E3-conferentie | Gamer.nl

Bethesda houdt extra activiteiten na E3-conferentie | Gamer.nl

Bethesda organiseert op 12 juni na hun persconferentie op E3 2016 extra activiteiten voor bezoekers. Het nieuwe onderdeel heet de BE3 Plus en geeft bezoekers toegang tot demo’s van de aangekondigde games, verschillende interviews en een optreden van een band. Dit bevestigt Bethesda via de officiële site. 

Het Bethesda-evenement voor E3 staat in het teken van de fans, zo schrijft Gary Steinman van Bethesda op de officiële site. “Net als de showcase vorig jaar, draait het evenement dit jaar niet alleen om de media en de mensen uit de industrie. We vieren niet alleen het bestaan van onze games, maar ook het bestaan van onze fans.”

Voor de mensen die niet zelf aanwezig kunnen zijn op E3, wordt het gehele evenement live uitgezonden. De pre-show van de Bethesda-persconferentie start om 03:15 uur Nederlandse tijd en kan worden gevolgd via het YouTube-kanaal van Bethesda, of via Twitch. Na de persconferentie worden ook beelden van de BE3 Plus-activiteiten getoond. Updates over het evenement worden gedeeld op de officiële site. 

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou