Bethesda hint mogelijk naar nieuwe Doom-game | Gamer.nl

Bethesda hint mogelijk naar nieuwe Doom-game | Gamer.nl

Vice president Pete Hines van Bethesda maakt een opmerking die wellicht hint naar een aankondiging omtrent Doom op E3.

In een interview met Dualshockers laat vice president Pete Hines weten dat Bethesda "veel nieuwe dingen heeft om te bespreken op E3 2018", maar geeft geen details over wat we kunnen verwachten. Toch is er een hint te vinden in zijn verwoording.

"Of mensen het zich nou realiseren of niet, het is hel op aarde voor ons met de aankomende E3" zegt hij als hij vertelt over hoe druk het is. Als we kijken naar games waar dit mogelijk naar kan verwijzen is een vervolg op Doom een logische conclusie. De originele Doom 2 uit 1994 voor MS DOS heeft namelijk de subtitel 'Hell on Earth'.

Op de vraag wat voor spellen we kunnen verwachten antwoordde Hines: "Het wordt een grote mix aan dingen, niet een enkel soort spel. We gaan in veel verschillende genres aankondigingen maken en hopelijk is er voor iedereen wat wils."

De persconferentie van Bethesda wordt gehouden om 3:30 uur in de nacht van zondag 10 op maandag 11 juni. Benieuwd naar alle tijden van de persconferenties op E3 2018? In ons overzichtsartikel houden we alle data bij.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou