Bethesda bevestigt releasedata Brink en Hunted | Gamer.nl

Bethesda bevestigt releasedata Brink en Hunted | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Brink is een first-person shooter waarin de speler zich met groot gemak over obstakels kan manouvreren. Bovendien hoopt het spel de grens tu en singleplayer, coöp en multiplayer te vervagen. De game speelt zich compleet af op een drijvende stad, The Ark, waar de Resistance het opneemt tegen de Security.

Met Hunted: The Demon's Forge hoopt ontwikkelaar Inxile Entertainment de kla ieke dungeon crawler terug te brengen, gecombineerd met de intensiteit en actie van moderne shooters. Twee speelbare personages met elk hun eigen mogelijkheden lenen zich uitstekend voor een coöpmodus.

Rage en Skyrim

Naast deze twee nieuwe releasedata heeft Bethesda ook herbevestigd dat Id's nieuwe shooter Rage in Europa op 16 september verschijnt en de nieuwe Elder Scroll's-game Skyrim op 11 november.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou