Update: Bètatesters gezocht voor PS4-systeemupdate | Gamer.nl

Update: Bètatesters gezocht voor PS4-systeemupdate | Gamer.nl

Update: Ook in Europa zijn testers gezocht. Aanmelden is mogelijk via href="https://beta.software.eu.playstation.com/en-gb/ps4beta">deze link</a>. Hier is ook een mogelijkheid om voortaan altijd mee te doen met bètaperiodes. Volgens de blogpost op de <a href="https://blog.eu.playstation.com/2018/01/15/a-new-ps4-system-software-update-is-coming-sign-up-now-for-the-beta/#sf179326036">PlayStation Blog</a> wordt er binnenkort een update geplaatst met informatie over de nieuwe features van de aankomende systeemupdate.

Oorspronkelijk bericht: Het lijkt erop dat er een grote systeemupdate voor PlayStation 4 op komst is.

Sony heeft namelijk via hun Japanse PlayStation Blog aangekondigd dat er wordt gezocht naar testers voor de 5.50 software-update voor PlayStation 4.

Andere afdelingen van PlayStation, zoals Noord-Amerika en Europa, hebben zich nog niet uitgelaten over een eventuele grote systeemupdate

De testperiode wordt gehouden van 15 tot en met 23 januari. Om mee te doen moeten testers een Sony Entertainment Network-account hebben en ouder zijn dan 18 jaar. Welke vernieuwingen de update met zich meebrengt zijn helaas nog onbekend.

Veel PS4-gebruikers hopen nog steeds hun gebruikersnaam te kunnen veranderen. Sony heeft al aangegeven hiermee bezig te zijn, maar vooralsnog is er geen indicatie voor wanneer dit mogelijk wordt.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou