Bèta van herfst-update Xbox Live nu beschikbaar | Gamer.nl

Bèta van herfst-update Xbox Live nu beschikbaar | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het dashboard ziet er door de update strakker uit en de lichaamsverhoudingen van de Avatars zijn aangepast om die overeen te laten komen met de Avatars in aankomende Kinect-games. Amerikanen kunnen verder aan de slag met ESPN, Zune Music en een verbeterde Netflix.

Mensen die zich hadden aangemeld voor de bèta op Microsoft Connect kregen meteen te horen of zij toegang zouden krijgen tot de bèta. Larry Hryb, director of programming van Xbox Live, meldde op zijn blog dat Microsoft voor de bèta op zoek was naar "duizenden" mensen. De mensen die toegang hebben gekregen tot de bèta kunnen deze nu downloaden door de Xbox 360 op te starten, al zou Microsoft volgens anonieme tipgevers al weer gestopt zijn met het uitzenden van uitnodigingen voordat iedereen toegang tot de bèta heeft gekregen.

De uiteindelijke update wordt op 10 november voor iedereen beschikbaar gesteld. Kinect, de bewegingsgevoelige besturingstechnologie voor de Xbox 360, is vanaf dezelfde dag beschikbaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou