Bèta Test Drive Unlimited 2 nu open voor inschrijving | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Spelers worden na inschrijving geselecteerd op bepaalde criteria door Eden Games zelf. Zo is het van belang of men het eerste deel van Test Drive Unlimited heeft gespeeld, dat men affectie heeft met racegames en of men al eerder aan een bèta heeft meegedaan. De bèta is voor zowel de PC- als PlayStation 3-versie. Het is nog niet bekend wanneer hij begint.

Test Drive Unlimited 2 is een racegame waarin de speler zich met bolides op een tropisch eiland begeeft. Samen met vrienden kan er online geraced worden. In dit tweede deel zijn er verscheidene weerseffecten, een cyclus die er voor zorgt dat het dag en nacht wordt en een schademodel voor iedere auto. Test Drive Unlimited 2 moet op 24 september uitkomen voor de PC, PlayStation 3 en Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou