Bèta nieuwe Steam-bibliotheek deze maand van start

Bèta nieuwe Steam-bibliotheek deze maand van start

Over een kleine twee weken begint de bèta voor de nieuwe Steam-bibliotheek. De nieuwe bibliotheek moet het makkelijker maken om te zien wat er aan games verandert en bevat onder andere een nieuwe startpagina.

Valve heeft in een blogpost aangekondigd dat de openbare bèta van de nieuwe Steam-bibliotheek deze maand van start gaat. Vanaf dinsdag 17 september kunnen spelers ervoor kiezen om aan de slag te gaan met een aantal nieuwe functionaliteiten van de bibliotheek, door zich aan te melden voor de bèta. Dit kan waarschijnlijk worden gedaan in de Steam-instellingen onder het kopje 'Account', wanneer de bèta live gaat.

In de blogpost van Valve wordt uitgelegd dat de nieuwe Steam-bibliotheek is ontworpen met het doel om de speler te ondersteunen bij het op de hoogte blijven van wat er met games gebeurt en het vinden van een spel om alleen of met vrienden te spelen. Zo bevat de nieuwe startpagina van de bibliotheek een What's new-sectie, waar aankondigingen, updates en evenementen van spellen worden getoond. Op dezelfde pagina zijn ook de recent gespeelde games van de speler en de activiteit van vrienden te zien.

Een nieuwe evenementenfunctie in de Steam-bibliotheek moet het makkelijker maken voor ontwikkelaars van games om niet alleen updates, maar ook tijdelijke evenementen, blogposts en andere informatie te delen met spelers. Valve zegt hiermee spelers op de hoogte te willen houden van de laatste gebeurtenissen, zonder ze te bombarderen met meldingen.

Steam
Steam

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

ziet er leuk uit

0

Aanbevolen voor jou