'Bèta Halo: Reach functioneert nog niet optimaal' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De bèta werd afgelopen nacht geplaagd door langzame matchmaking en speellijsten die niet toegankelijk waren. Inmiddels heeft Bungie enkele aanpa ingen gemaakt die de grootste problemen hebben opgelost, maar de ontwikkelaar waarschuwt dat de bèta nog niet optimaal functioneert. "Je kunt nog geen optimale speelse ies verwachten, maar je kunt nu relatief gemakkelijk in een multplayerwedstrijd komen. Bedankt voor het geduld, behalve als je helemaal niet geduldig was en een miljoen opmerkingen maakte in het forum, terwijl er toch al een miljoen klachten waren."

Mensen die Halo: ODST hebben gekocht, hebben een code ontvangen waarmee ze toegang hebben tot de multiplayerbèta van Halo: Reach. De bèta loopt tot 19 mei en de game zelf moet in de herfst uitkomen op Xbox 360.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou