Bestandsgrootte PS5-versie Horizon Forbidden West mogelijk bekend

Bestandsgrootte PS5-versie Horizon Forbidden West mogelijk bekend

De bestandsgrootte van de PlayStation 5-versie van Horizon Forbidden West is mogelijk bekend.

Het gaat volgens dataminer PlayStation Game Size om 96,350 gb. Dit is zonder een eventuele patch die op de dag van release uitkomt. Hoewel de game op 18 februari uitkomt, moet de pre-load vanaf 11 februari al beschikbaar zijn. Het is niet bekend hoe groot de game op PlayStation 4 is.

PlayStation Game Size meldt wel dat de bestandsgrootte van sommige games in de database is groter is dan de uiteindelijke bestandsgrootte. Soms scheelt dit 10 of 20 gb.

In Horizon Forbidden West verkennen spelers als Aloy een nieuw gebied aan de westkust van de Verenigde Staten. De game bevat onder andere een 'free climbing system' en onderwaterwerelden. De game wordt net als het eerste spel ontwikkeld door het Amsterdamse Guerrilla Games. Horizon Forbidden West is vanaf 18 februari 2022 beschikbaar op PlayStation 5 en PlayStation 4.

Horizon Forbidden West

Horizon Forbidden West kopen?

Kopen voor Playstation 5

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Van mijn kerstpakket maar de fysieke versie besteld. Heel lang niet meer gepre-orderd voordat ik een spel gespeeld had omdat het al zo vaak is misgegaan, maar hier heb ik blind vertrouwen in.

0
test

Ik vraag het spel voor me verjaardag. Alleen ben ik begin februari jarig dus moet even wachten voordat ik het kan spelen.

0

Aanbevolen voor jou