Bestandsgrootte Star Citizen waarschijnlijk 100 gigabyte | Gamer.nl

Bestandsgrootte Star Citizen waarschijnlijk 100 gigabyte | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

Masker reageert op een bericht van een gebruiker, die suggereerde dat de benodigde bestanden voor het spel nog sterk gecomprimeerd zullen worden tu en nu en de officiële release van het spel, waardoor de uiteindelijke bestandsgrootte op zo'n dertig a veertig gb uit zou komen.

De ontwikkelaar betwist dit en legt uit dat toekomstige compre ie geen dusdanige verkleining van de bestandsgrootte met zich mee zal brengen. Ook updates voor het spel zullen minimaal tu en de twee a zes gb groot worden, met patches van veertien tot twintig gigabyte wanneer een deel van de bestaande bestanden vervangen moeten worden.

Star Citizen is momenteel nog in ontwikkeling en staat gepland voor 2016. In de tu entijd worden wel al delen van de game speelbaar gemaakt via bètatests. Star Citizen staat vooral bekend als recordhouder van het meest succesvolle crowdfundingproject tot op heden. De game haalde via die weg al meer dan zeventig miljoen euro op.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou