Bestaan Xbox Series S bevestigd via verpakking van controller

Bestaan Xbox Series S bevestigd via verpakking van controller

Een gelekte verpakking van de Xbox Series X-controller bevestigt het bestaan van de Xbox Series S.

Een Twitter-gebruiker genaamd Zak S plaatste dit weekend foto's van de controller en diens verpakking, die hij via een tweedehands verkoopkanaal op de kop wist te tikken.

Op de verpakking van de controller valt te lezen dat de controller werkt met zowel de Xbox Series X als de Xbox Series S. Dit is opvallend, omdat Microsoft alleen nog maar de Xbox Series X heeft aangekondigd en onthuld. Het bestaan van de Xbox Series S is nog niet officieel bevestigd.

Er gaan al geruime tijd geruchten dat Microsoft naast de Series X ook aan de Series S werkt. De console zou intern bekendstaan als 'Project Lockhart', geen diskdrive bevatten en mogelijk ook minder krachtiger dan de Series X zijn. Daardoor zou de Series S wel voor een scherpere prijs aangeboden kunnen worden. Volgens geruchten wordt de Series S later deze maand onthuld.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Vraag me af of MS alles al bekend had gemaakt als we nog wel gewoon een E3 hadden gehad. Vindt het vooral irritant hoe zowel MS als Sony aan het kijken zijn wie de langste adem heeft met het uitbrengen van belangrijke informatie.

0

@FishSt1ck ik maak me er niet zo druk om laat ze maar mooi vechten en wachten met elkaar hebben wij waarschijnlijk profeit van.

0
test

@FishSt1ck ja eens begint wel vervelend te worden. Maar ze profiteren beide natuurlijk ook van deze geruchten machine.

0

Aanbevolen voor jou