Beslissing drie personages GTA 5 was 'kwestie van paar mailtjes' | Gamer.nl

EA Sports heeft een gratis FIFA 14 Ultimate Team: World Cup-modus aangekondigd voor FIFA 14.

Houser reageerde op de vraag van InsideGamer of Rockstar meetings heeft over de richting die GTA op moet gaan. "Die hebben we echt. Het gebeurt allemaal via enkele e-mails, best raar", aldus Houser. Hij vertelt dat het waarschijnlijk zijn broer Sam was die het eerste mailtje stuurde. Niemand was er vervolgens op tegen.

Het idee voor de meerdere personages ontstond bij het maken van de downloadbare content voor GTA 4. Toen was de uitwerking echter nog dat ieder personage afzonderlijke mi ies had, in plaats van meerdere speelbare personages in één mi ie.

Ook dit werd nog verder uitgewerkt. "Toen zei iemand: waarom kan ik niet (een ander personage) zijn in dit stuk. Want mi chien doet (dat personage) wel wat leukers, terwijl je zelf saaie dingen doet", vertelt Houser. Inmiddels is bekend dat spelers in GTA 5 vrij kunnen wi elen tu en personages, ook in de mi ies waaraan meer dan één hoofdpersonage meedoet.

Gamer.nl en InsideGamer waren onlangs in de Verenigde Staten voor een interview met Rockstars Dan Houser. Ook kregen de sites een uitgebreide gameplaypresentatie van GTA 5.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou