Update: Death Stranding lanceringstrailer is onthuld

Update: Death Stranding lanceringstrailer is onthuld

Update: Tijdens de Paris Games Week heeft Hideo Kojima de lanceringstrailer getoond voor zijn game Death Stranding. Hij wilde het verhaal samenvatten zodat de kijker een goed idee kreeg van Death Stranding. Bekijk de lanceringstrailer hieronder.

Watch on YouTube

Origineel: Het officiële Twitter-account van Kojima Productions laat weten dat de lanceringstrailer voor de aankomende PS4-game Death Stranding om 14:50 uur op Twitch wordt getoond.

Of er meer dan alleen de lanceringstrailer wordt getoond, is niet bekend. In de tweet staat wel "#DeathStranding lanceringstrailer en livestream van het evenement." Hideo Kojima is aanwezig op de Paris Games Week, dus mogelijk zien we de ontwikkelaar ook voorbij komen tijdens de stream.

Maandag werd nogbekendgemaakt dat de game in 2020 ook naar pc gaat komen. Death Stranding is de nieuwste game van Metal Gear Solid-bedenker Hideo Kojima. In dit spel volg je Sam Bridges, die de missie heeft om steden in de UCA (United Cities of America) weer te verbinden. Verder bevat de game veel bekende acteurs zoals Norman Reedus en zelfs de gamejournalist Geoff Keighley.

Bekijk hieronder de stream vanaf 14:50 uur.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ik weet niet waarom maar heel deze titel trekt me totaal niet. Had wel gedacht dichter bij de release en met meer info over de game dat ik er wel enthousiast over zou raken maar zelfs nu kan t me nog niet veel doen. Grafisch ziet het er netjes uit maar daar houd de interesse wel een heel eind op ben ik bang.

0

Wat een gruwelijke trailer!!! Ik ben overtuigd dat dit weer een parel is.

0

@beerik ik vind dat ook!!! erg veel zin in

0

@beerik Dat verwonderd me een beetje.. Kun je ook aangeven wat je precies gruwelijk vind? Want ik snap er nog steeds geen pepernoot van. Een man die met een baby rond loopt en allerlei andere weirde personen waarvan niets duidelijk wordt wat het idee erachter is.

0

Aanbevolen voor jou