'Bekendheid Homefront kan vervolg tot succes maken’ | Gamer.nl

'Bekendheid Homefront kan vervolg tot succes maken’ | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Iedereen kent de Homefront-reeks", aldus Yerli. Hij denkt met een soortgelijke marketingcampagne als bij het eerste deel voor een impactvolle release te kunnen zorgen. "De eerste game heeft weliswaar een lage Metacritic-beoordeling, maar heeft dankzij de sterke positionering en marketing een goede naamsbekendheid bereikt."

Setting Homefront 2

Crytek begon verder over de setting van het vervolg. Eerder werd door uitgever THQ gesproken over Homefront: Londen als een mogelijke game. Volgens Yerli mag Crytek echter zelf bepalen waar het vervolg zich afspeelt. "We kunnen er nog niet over praten, maar het wordt wel heel cool." De ontwikkelaar kondigt volgende maand een nieuw project aan; om wat voor game het gaat, is nog niet bekend. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou