Bekende nummers op gitaar in The Last of Us: Part 2 gespeeld

Bekende nummers op gitaar in The Last of Us: Part 2 gespeeld

Een speler van The Last of Us: Part 2 speelt diverse bekende nummers op gitaar in het pas uitgekomen spel The Last of Us: Part 2.

In de game kunnen spelers op de gitaar spelen. Het is daarbij mogelijk om diverse echte nummers ten gehore te brengen als men daar de noten van weet. De website VG24/7 heeft dan ook diverse nummers gecovered in de game.

In onderstaande video zijn diverse nummers te horen, waaronder Creep van Radiohead, Wish You Were Here van Pink Floyd, Californication van Red Hot Chili Peppers en Seven Nation Army van The White Stripes.

Sinds vrijdag is The Last of Us: Part 2 verkrijgbaar voor PlayStation 4. De door Naughty Dog ontwikkelde game speelt zich een aantal jaar na het eerste deel af - de wereld wordt nog steeds geteisterd door een virus dat mensen in een soort zombies verandert, terwijl de mensheid zelf ook verrassend gewelddadig uit de hoek kan komen.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Sorry, maar dit is dus gewoon verspilling van developmenttime, een compleet onnodige optie inbouwen die nergens op slaat.

0
test

@SuperDre Ach, gun ze toch ook hun pleziertje; de boog kan toch niet altijd gespannen staan? :)

0
test

@SuperDre Moet gamen dan perse ergens op slaan? Daarbij heeft het niet de schijn dat dit soort geintjes ten kostte gegaan is van de algemene kwaliteit van deze game dus zoveel nutteloze developers tijd heeft het niet gelost denk ik En komt nog bij dat ze misschien nu net dit soort dingen erin gedaan hebben om ook het ontwikkelen nog extra interessant en leuk en verfrissend te houden. Mogelijk wilde zelfs de top man van naughty dog dit. Dan is het dus ook geen nutteloze tijd omdat het dan zelfs gewenst is door de baas om er zulke dingen in te verwerken. Plus het creëert een gevoel van menselijkheid dat ze beetje gitaar kan spelen. Nog meer inlevingsvermogen mogelijk omdat ze ineens heel menselijk is in plaats van een digitaal personage.

0
test

@SuperDre Wat een zure reactie zeg. Heb je de game zelf gespeeld? Het is een onderdeeltje van de opbouw van het verhaal en idd duidelijk bedoeld om meer contact met het karakter te krijgen wat hierboven ook al gezegd wordt. Het slaat wel degelijk ergens op.

0
test

@SuperDre Ik dacht precies het tegenovergestelde, in de game dient het een doel én ik zal zeggen dat ik ook liedjes ben gaan spelen in de game, ik vind deze feature gewoonweg fantastisch.

0
test

@**Guitar_Hero** ik kan geen muziek spelen maar dit heeft een doel als je het speel speelt en vind het leuk dat ze men de kans geven om dit te doen.

0

@SuperDre Gelukkig zeg je zelf al sorry

0
test

@SuperDre Ik vond dit een erg aangename toevoeging. Dit soort dingen en andere, maakt de game juist menselijk en ga je om de personages geven. Als er dan iets in de game gebeurt met een personage raakt dat je meer dan dat je in COD een soldaat verliest. Dit is bijna kunst wat ND doet met een verhaal gemaakt tot game.

0
test

@SuperDre dit soort Eastereggs maken een game juist beter! Is toch een gruwelijke toevoeging. Doe gewoon eens niet zo zuur, je hoeft het niet te spelen/ gebruiken.

0
test

@garciagarcia Jawel. Het zit verwoven in 't verhaal.

0

@SuperDre Pfff wat een saai mens moet jij zijn zeg.

0

Aanbevolen voor jou