Beelden van The Last of Us-serie tonen gelijkenis met game

Beelden van The Last of Us-serie tonen gelijkenis met game

Uitgelekte beelden die zijn opgenomen op de set van de aankomende The Last of Us-serie tonen een herkenbare situatie uit de game.

Twitter-account HBOsTheLastofUs deelde de beelden, waarin te zien is hoe personages Joel en Ellie proberen binnen te komen in een gebouw. Ellie klimt daarbij door een nauwe doorgang om vervolgens de deur aan de binnenkant te openen voor Joel. In de video worden soortgelijke beelden uit de game getoond om aan te geven dat de situatie vergelijkbaar is. De video is hieronder te bekijken.

De aankomende HBO-serie volgt het oorspronkelijke verhaal van The last of Us. Eerder gaf producent Neil Druckmann aan dat de serie deels van de game afwijkt. Naast Pedro Pascal als Joel en Bella Ramsey als Ellie spelen ook Gabriel Luna (Tommy) en Nico Parker (Sarah) in de serie.

The Last of Us bestaat uit tien afleveringen, waarvan Neil Druckmann er één regisseert. Chernobyl-maker Craig Mazin heeft daarnaast het script geschreven. Eerder dit jaar gaf Casey Bloys van HBO aan dat de serie niet voor 2023 uitkomt. Een precieze datum is er echter nog niet.

The Last of Us: Part 1

The Last of Us: Part 1 kopen?

Kopen voor playstation_3_game

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

niet te veel showen, dan word de release alleen maar spectaculairder :)

0

@-JK- Je hebt het helemaal zelf in de hand, vooral niet op artikelen klikken met de woorden "beelden van te last of us serie" in de titel.

0
test

Fantastische lore voor een prachtige serie. En dat HBO erachter zit met de leadwriter van TLoU geeft heel veel vertrouwen!

0

@Noble7 Eens! Dat Craig Mazin het schrijft geeft mij nog meer vertrouwen.

0

Aanbevolen voor jou