Beelden van Battlefield 4's Gun Master-modus verschenen | Gamer.nl

Beelden van Battlefield 4's Gun Master-modus verschenen | Gamer.nl

In de testomgeving van Battlefield 4 is momenteel al de online spelmodus Gun Master te spelen. Hiervan zijn beelden verschenen op het YouTube-kanaal Westie.

In Gun Master krijgen spelers wapens toebedeeld op basis van een vooraf vastgestelde lijst. Zij beginnen een multiplayerpotje met een pistool en ontvangen steeds weer een nieuw wapen wanneer zij een tegenstander doden. De vrijgespeelde wapens worden beter naarmate spelers de lijst verder afwerken.

Wie gedood wordt, gaat een stap terug op de lijst qua wapen. Het zeventiende en laatste wapen in de lijst is een mes. Wie daarmee een kill maakt, wint het spel. 

Community Test Environment

In de Community Test Environment wordt vaker aanstaande content voor Battlefield 4 getest. Spelers met een Premium-lidmaatschap kunnen deelnemen aan de testomgeving, waardoor er vaak informatie verschijnt over aankomende updates voordat deze worden gelanceerd.  

De Gun Master-modus is gebaseerd op de populaire Counter-Strike-mod Gun Game en verscheen eerder al in Battlefield 3: Close Quarters. Het is nog niet duidelijk wanneer deze precies zijn weg naar Battlefield 4 vindt. 

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou