Bedenker Little Big Adventure werkt aan nieuwe game | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Alhoewel er nog niet bekend is om wat voor game het gaat, is het uitgesloten dat het hier om Little Big Adventure 3 gaat. Op de website van zijn bedrijf Ludoid staat het project al aangekondigd met de mededeling: "Sorry, het is geen Little Big Adventure 3! Maar dat project is nog steeds erg belangrijk voor ons en we stellen jullie enthousiasme voor de reeks op prijs." Fans wordt aangeraden de website van Ludoid regelmatig te blijven bezoeken om meer te weten te komen over de nieuwe game van Reynal.

Little Big Adventure

De eerste Littie Big Adventure-game verscheen in 1994 en wordt door fans nog steeds geroemd om het bijzondere speluniversum, de combinatie van actie, avontuur en lichte RPG-elementen, de vrijheid om delen van de wereld te verkennen en het bijzondere hoofdpersonage Twinsen, die zich kenmerkte door zijn waggelende loopje en paardenstaart. In 1997 verscheen het vervolg Littie Big Adventure 2. Sindsdien bleven alle nieuwe ontwikkelingen rond de reeks beperkt tot geruchten.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou