Bedenker Katamari Damacy verlaat Namco Bandai | Gamer.nl

Bedenker Katamari Damacy verlaat Namco Bandai | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Takahashi gaf toen aan de toekomst van de gamesindustrie somber in te zien. "Op de E3 zag ik mensen toespraken houden, maar ik vond de toekomst er zelf een beetje donker uitzien. Spellen in 3D konden mijn intere e niet wekken en bewegingsgevoelige besturing vind ik een beetje oud geworden", zo zei hij in een interview met het officiële PlayStation Magazine.

Daarbij had hij geen goed woord meer over voor zijn voormalig werkgever Namco Bandai, toen hij hier vorige week in een interview met The Setup naar gevraagd werd. Takahashi staat vooral bekend om de Katamari-serie, waarin spelers alles in hun spelwereld tot een grote bol op moeten rollen. Het is niet bekend wat hij nu gaat doen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou