Bedenker Gran Turismo 5 vraagt om vergiffenis voor imperfecties | Gamer.nl

Bedenker Gran Turismo 5 vraagt om vergiffenis voor imperfecties | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Onze programmeurs zijn iedere dag aan het klagen: 'Is het niet al genoeg dat het spel al in 1080p draait, moet het dan ook nog 60 frames per seconde zijn?'. Maar ik vind het erg belangrijk dat we zestig frames halen, dus werken we eraan om dit te perfectioneren. Toch kunnen er momenten zijn - als een aantal verschillende effecten samenkomen, en al helemaal met de weersomstandigheden - waarop het spel tot minder dan zestig frames daalt en daarvoor vraag ik jullie om vergiffenis."

Uitgesteld

Gran Turismo 5 werd onlangs uitgesteld, omdat de ontwikkelaar nog verder wilde schaven aan het spel. De game stond tot vorige week gepland voor een release op 3 november. Een nieuwe releasedatum is niet gegeven, wel is bekend dat de game rond de feestdagen zal uitkomen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou