Beat Saber verlaat volgende week Early Access

Beat Saber verlaat volgende week Early Access

Beat Saber wordt vanaf volgende week uit Early Access gehaald. Met de volledige lancering van het virtual reality-ritmespel wordt de veelgevraagde Level Editor toegevoegd en gaat de prijs omhoog.

Beat Games heeft aangekondigd dat Beat Saber op 21 mei officieel Early Access op pc verlaat, om een volledige lancering te krijgen. Dit is dezelfde dag dat de Oculus Quest wordt uitgebracht, waar Beat Saber vanaf lancering op beschikbaar is. Volgens Beat Games is de officiële lancering slechts een formaliteit, maar de ontwikkelaar zegt nog grote plannen te hebben voor het spel.

De huidige versie van Beat Saber is volgens Beat Games stabiel genoeg om de Steam-, Oculus, en PSVR-versie van het spel samen te voegen tot een enkele versie. Bovendien zijn alle functionaliteiten die de ontwikkelaar wilde toevoegen aan het spel sinds de eerste lancering, nu allemaal beschikbaar. Met de overgang van Early Access naar een volledige lancering gaat ook de prijs van Beat Saber omhoog, van 20 naar 30 euro. Vóór 21 mei kan het spel echter nog worden aangeschaft voor de goedkopere prijs.

Beat Games heeft ook onthuld dat de veelgevraagde Level Editor volgende week wordt toegevoegd aan het spel. Hiermee kunnen spelers hun eigen levels bouwen in Beat Saber, op het ritme van hun favoriete muziek. De ontwikkelaar zegt in de toekomst nog meer functionaliteiten en verbeteringen toe te voegen, naast Music Packs en gratis audiotracks.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Dus als je m nu al hebt krijg je deze update gratis? Ook op de PS4 of moet je betalen voor de update als een DLC ofzo?

0
test

@EdwinVP De PC versie verlaat Early Acces. De PS4 versie was al 1.0 toen deze uitkwam in december, geloof ik. De update is verder gratis voor alle versies en komt naar iedereen die de game al heeft en zit vanaf dan ook altijd bij de game. Er komt ongetwijfeld nog wel betaalde DLC in de toekomst.

0

jammer op de PS4 is hij blijkbaar al 30 euro :( Toch gekocht :D

0

Aanbevolen voor jou