BBC maakt tv-serie gebaseerd op Grand Theft Auto | Gamer.nl

BBC maakt tv-serie gebaseerd op Grand Theft Auto | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

De tv-serie maakt onderdeel uit van het initiatief Make It Digital, waarmee het Verenigd Koninkrijk een nieuwe generatie wil inspireren om te werken met digitale technologie.

De serie wordt uitgezonden op BBC 2, de releasedatum is nog onbekend. Mogelijk zendt BBC de productie vanaf dit najaar uit. Dan begint ook het Make it Digital-initiatief van de zender.

Volgens BBC gaat de GTA-serie over hoe de spelreeks ontstaan is. Ook wordt ingegaan op de gevolgen ervan, waaronder de kritiek op de hoeveelheid geweld.

Het meest recente deel, Grand Theft Auto V, is recentelijk opnieuw uitgebracht met een first-person-modus. Ook heeft Rockstar begin deze week update uitgerold die het mogelijk maakt om online heists te spelen.

Door NUtech/Gamer.nl


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou