Bayonetta voor 80 procent klaar, geen spijt van uitstel | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Hashimoto: "We hebben tot nu toe de basisonderdelen klaar. Dit zijn de onderdelen die de game zo verschrikkelijk goed en leuk maken. Nu zijn we in de fase aanbeland waar we de balans van de game bijstellen om het tot een net en compleet geheel te maken."

Uitstel

De reden dat Sega Bayonetta heeft uitgesteld is volgens Sega's brand manager Antoine Malont "een kwestie van drukte [in het najaar] en geld."

"Het is puur een zakelijke besli ing geweest. Er komen genoeg titels van Sega uit dit jaar en Bayonetta is dusdanig belangrijk voor ons dat we zeker willen zijn dat de game zijn potentie waarmaakt. Daarom komt Bayonetta pas begin 2010 uit", aldus Malont.

Bayonetta moet 10 januari in de Europese en Amerikaanse winkels liggen voor zowel PlayStation 3 als Xbox 360. De Japanse release blijft nog staan op 29 oktober van dit jaar.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou