Battlefield-studio bekritiseert Call of Duty: Infinite Warfare | Gamer.nl

Battlefield-studio bekritiseert Call of Duty: Infinite Warfare | Gamer.nl

Werknemers van Battlefield-ontwikkelaar DICE plaatsten gisteren kritiek op Twitter over de onthullingstrailer van Call of Duty: Infinite Warfare. De berichten zijn inmiddels weer offline gehaald, maar er zijn screengrabs van genomen.

Diverse werknemers van DICE plaatsten op Twitter hun onvrede over Infinite Warfare. Zo noemde de video en media editor Rolan Smedberg de trailer "curieus. Die schattige kleine free-cam shots, graphics uit 2010 en middelbare school-editing." Smedberg uit daarnaast kritiek op de 'depth of field' en slechte belichting. Wel eindigde Smedberg met de opmerking dat het "geen slecht ogende game" is.

Dice
Dice

DICE onthult vrijdagavond om 22:00 uur de nieuwe Battlefield, de grootste concurrent van Call of Duty. Smedberg meldde op Twitter na het uiten van kritiek op Infinite Warfare: "Deze vrijdag gaat het internet smelten."

Dice

Randy Evans, die aan de aankomende trailer voor Battlefield werkt, meldt dat de nieuwe Call of Duty er als een game van tien jaar geleden uitziet. DICE-engineer Julian Manolov tweette vervolgens: "Drie en een halve minuut aan computer generated-graphics. Heeft iemand een link die de game zelf laat zien?"

Dice
Dice

De berichten zijn inmiddels offline gehaald, vermoedelijk nadat het management van DICE of uitgever Electronic Arts achter de tweets kwam. De nieuwe Call of Duty die gisteren werd onthuld komt op 4 november uit. Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe Battlefield verschijnt. Vrijdagavond wordt hij onthuld.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou