Battlefield: Heroes krijgt speciale items uit Bad Company 2 | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De nieuwe uitrustingen en wapens zijn kopieën uit Battlefield: Bad Company 2. Zo worden de uitrustingen van de soldaten uit Bad Company en wapens als de AK74, PKM en SVD naar Battlefield: Heroes gehaald.

Deze extra's zijn vanaf 16 maart één maand lang beschikbaar binnen Battlefield: Heroes. Alle extra's zijn aan te schaffen via de in-game winkel en kosten zogenaamde Battlefunds. Deze zijn met echt geld te koop. Alle mensen die Battlefield: Bad Company 2 hebben gekocht voor PC, Xbox 360 en PlayStation 3 krijgen 700 Battlefunds om te besteden binnen Battlefield: Heroes. Deze aanbieding is alleen geldig van 16 tot en met 19 maart.

Battlefield: Heroes is een gratis te spelen third-person shooter, waarin de basisattributen zoals speciale acties en wapens vrij te spelen zijn doordat je personage ervaringspunten verdient. Kleding en bepaalde voorwerpen zijn te kopen met de in-game valuta Battlefunds.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou