Battlefield Heroes krijgt Heroes of the Fall-update | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update past onder andere de Gunner-kla e aan. Deze krijgt een explosief kruitvat als wapen dat naast schade ook verwarring en vertraging teweegbrengt bij alle vijanden die zich in de nabijheid van de explosie bevinden. De Frenzy Fire-kracht herstelt gezondheid naarmate meer schade wordt toegebracht aan de tegenstander. Daarnaast kan het schild dat de Gunner als speciale kracht kan oproepen nu ook gedeeld worden met teamgenoten.

Rangen

DICE voegt ook een nieuw rangensysteem toe. Zodra de speler boven level 10 uitkomt, krijgt hij punten voor het doden van vijanden. Deze punten zorgen voor een promotie in rang. De rang levert een persoonlijke titel op die getoond wordt in het spel en op de profielpagina van de speler.

Op de profielpagina is ook de vriendenlijst op de schop gegaan. Deze wordt voortaan in drie vakken weergegeven. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tu en wederzijdse vriendschappen (friends), spelers waarmee de speler vriendschap wil sluiten (favourites) en spelers die vriendschap willen sluiten met de speler (fans).


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou