Battlefield: Hardline krijgt nieuwe bèta voor alle platformen | Gamer.nl

Battlefield: Hardline krijgt nieuwe bèta voor alle platformen | Gamer.nl

PC REVIEW - Als je gevraagd wordt om een Nederlandse gamedeveloper te noemen, zal je vermoedelijk Killzone-ontwikkelaar Guerrilla Games noemen. Toch zijn er inmiddels ook talloze andere, kleinere studios die fraaie (indie)games hebben uitgebracht. Zo brachten de afgelopen jaren ons onder andere Reus van Abbey Games, Awesomenauts van Ronimo Games en Luftrausers van Vlambeer. Met regelmaat komen er dus kwalitatief degelijke titel van Nederlandse bodem. Nieuw in dit rijtje is Amulware, dat debuteert met Roche Fusion.

De huidige bèta is net gesloten en liep gedurende de E3 voor pc en PlayStation 4. In de herfst moet er een nieuwe bèta komen voor alle platformen, te weten pc, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One. Meer details over de inhoud van de bèta volgen op een later tijdstip.

Papoutsis ligt toe wat Visceral Games de komende maanden gaat doen. "In de komende maanden maken we meer bekend over wat we doen in de multiplayer, alsook wat het team van Visceral met de singleplayercampagne wil doen. Zoals jullie weten van voorgaande Visceral-games, hebben wij een unieke manier om onze verhalen te vertellen en spelers in onze werelden te zuigen. Hardline vormt hierop geen uitzondering." Visceral Games is onder meer verantwoordelijk voor de Dead Space-games.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou