Battlefield 6 wordt ergens deze lente onthuld

Battlefield 6 wordt ergens deze lente onthuld

Electronic Arts onthult ergens deze lente de nieuwe Battlefield-game.

Het vervolg op Battlefield 5 heeft nog geen officiële naam, maar EA maakte eerder al bekend dat Dice aan het spel werkt. Tijdens de presentatie van de kwartaalcijfers van EA gisteren liet CEO Andrew Wilson weten dat meer informatie over het spel gedurende "de lente" moet verschijnen. Daarbij herbevestigt hij dat de game rond de feestdagen van dit jaar beschikbaar moet komen.

Eerder gingen er al geruchten dat de nieuwe Battlefield multiplayergevechten voor 128 spelers krijgt. Wilson leek hier gisteren ook naar te hinten. De game "maakt volledig gebruik van de kracht van de volgende generatie consoles om gigantische en meeslepende gevechten tot leven te roepen, met meer spelers dan ooit tevoren."

Wilson vervolgt: "De game bevat maps van ongekende schaal. De nieuwe Battlefield bevat alle vernietiging, mogelijkheden voor spelers en gevechten met voertuigen en wapens waar de franchise om bekend staat, en verheft dat naar het volgende niveau."

Wilson liet na aanhoudende vragen weten verder nog geen details te kunnen geven. "Wel geloven we dat het een nieuwe generatie voor Battlefield-games en -fans in gaat luiden."

Battlefield V

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

Ze hebben wat goed te maken, dus ik ben zeer benieuwd! De laatste goede Battlefield is al meer dan een generatie geleden.

0
test

@MikkelR1 Battlefield 1 en 5 zijn ook gewoon goede battlefields. Dat de setting misschien niet jou ding was maakt het niet minder. Al hoop ik nu ook op een moderne Battlefield. Battlefield 5 had alleen een erg slechte start(terecht). Maar is nu een prima Battlefield game na alle updates. Had er meer ingezeten? 100%. Maar om het nu af te schrijven als niet goede battlefield games vind ik toch iets te. Maar dat is natuurlijk jou mening.

0
test

@Paxopoxo Moderne setting heeft ook mijn voorkeur, maar ik ben het met je eens. Ik speel BF5 nog steeds.

0

@MikkelR1 Ik vond Battlefield I en V heel vermakelijk. Ik snap al het gezeur niet.

0

@MikkelR1 battlefield 1 was perfect naar mijn mening, 5 wat minder maar we gaan het zien!

0
test

Super vet en eerder dan verwacht! Ben erg benieuwd, en een beetje bang of mijn pc dit wel gaat trekken. Hopelijk zijn de nieuwe nvidea kaarten dan wel voorradig.

0

Aanbevolen voor jou