'Battlefield 6 krijgt multiplayer met 128 spelers'

'Battlefield 6 krijgt multiplayer met 128 spelers'

Volgens nieuwe geruchten komt eind dit jaar Battlefield 6 uit en bevat het een multiplayermodus voor 128 spelers tegelijkertijd.

Dat blijkt uit een nieuwe video van Tom Henderson, die ook wel bekendstaat als The LongSensation. Eerder heeft hij al correcte informatie over Battlefield en Call of Duty gelekt.

De nieuwe Battlefield-game zou dus 128 spelers per potje kunnen hebben, waar vorige Battlefield-games een maximum aantal spelers van 64 hadden op consoles. Ook zou EA battle royale overwegen voor de game. Tot slot zou de nieuwe Battlefield veel inspiratie halen uit Battlefield 3, een van de meest geprezen games in de reeks.

Electronic Arts heeft al laten weten dat Dice aan een nieuwe Battlefield-game werkt, maar nog niet dat de game Battlefield 6 heet. Ook is het nog niet bevestigd dat de game eind dit jaar uitkomt. De video met de geruchten is hieronder te zien.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

128 spelers.... man 64 was al chaos 😅😂

0

@Senchi87 operation metro met 128 man. Lol. Grote clusterf*ck

0
test

hopelijk word het een vervolg op battlefield 4 en niet weer 1e of 2e wereld oorlog. Vietnam zou ook nog wel mogen of golf oorlog maar niet toekomst of ww1 of ww2.

0
test

@hulstpower Lijkt mij ook heeel sterk dat ze WW1 of WW2 kiezen weer. Hoop inderdaad ook echt op een vervolg voor BF4 maar zou het ook niet erg vinden als het een vervolg op Battlefield Vietnam is want ik vond die echt heel gruwelijk.

0

Aanbevolen voor jou