Update: Wake Island-map voor Battlefield 5 komt in december

Update: Wake Island-map voor Battlefield 5 komt in december

Update: De update voor Battlefield 5 is live gegaan en brengt gelijk twee mappen, waarvan één bekende. De klassieker Iwo Jima, die eerder al te zien was in de trailer hieronder, en de nieuwe map Pacific Storm. De update bevat ook nieuwe wapens en meer. Verder is er bevestigt dat Wake Island terugkeert naar Battlefield in december. Lees href="https://www.ea.com/en-gb/games/battlefield/battlefield-5/news/all-you-need-to-know-chapter-5-war-in-the-pacific" rel="noopener noreferrer" target="_blank">hier </a>de volledige details van de update. Ondanks het feit dat EA dus heeft <a href="https://gamer.nl/artikelen/nieuws/er-verschijnt-volgend-jaar-geen-nieuwe-battlefield-game/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">aangekondigd </a>de focus te leggen op Apex Legends en besloten heeft om geen nieuwe Battlefield game uit te geventijdens het komende jaar, worden fans van de franchise niet in de kou gelaten.

Origineel:DICE heeft een trailer vrijgegeven van de nieuwe Battlefield 5-uitbreiding genaamd War in the Pacific. In de korte video wordt onder andere gehint naar de klassieke Wake Island-map.

De gratis uitbreiding van Battlefield 5 introduceert drie nieuwe maps en twee van deze maps komen Battlefield-fans wellicht bekend voor. Zo wordt Iwo Jima aan de first person shooter toegevoegd, deze map was voor het eerst speelbaar in Battlefield 1942 en gaat naar alle waarschijnlijkheid een comeback maken in Battlefield 5. Daarnaast wordt er gehint naar misschien wel de meest iconische Battlefield-map, Wake Island. Aan het einde van de video zien we het eiland in een vogelvlucht voorbij komen.

War in the Pacific is het vijfde hoofdstuk van Battlefield 5 en voegt twee nieuwe facties toe aan de game. Volgens de ontwikkelaar wordt de uitbreiding één van de grootste die de game na de release heeft ontvangen.

Watch on YouTube

Battlefield 5 War in the Pacific is vanaf 31 oktober gratis te downloaden.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Jaaaa, hier zitten we op te wachten!! BF5 begint nu écht een hele vette game te worden! Wake Island en Iwo Jima.. Dikke trip down memory lane..

0
test

Heel vet! Ga ik zeker even uitchecken

0

Aanbevolen voor jou