Battlefield 3-update voor Xbox 360 komt vandaag | Gamer.nl

Battlefield 3-update voor Xbox 360 komt vandaag | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

De update pakt ruim tweehonderd verschillende punten in BF3 aan, waaronder de wapenbalans. Zo wordt de USAS 12-shotgun minder krachtig gemaakt, wanneer deze is voorzien van frag-ammunitie. Na de update kunnen spelers onder andere sneller opstaan wanneer ze op de grond liggen, is de bug opgelost waardoor spelers soms niet meer tot leven gewekt konden worden, en zijn parachutes wendbaarder gemaakt.

Ook is het na deze patch, die eerder verscheen voor PlayStation 3 en PC, mogelijk om een eigen server te huren voor de Xbox 360-versie van de game. Dit kost 1,49 euro per dag, 6,99 euro voor een week, 24,99 euro voor dertig dagen en 59,99 euro voor negentig dagen. Huurders kunnen op een dergelijke server hun eigen multiplayerregels instellen.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou