Battle: Los Angeles-game bevestigd | Gamer.nl

Battle: Los Angeles-game bevestigd | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Eerder dook de titel al op bij de website van de Australian Cla ification Board, de instantie die in Australië verantwoordelijk is voor de leeftijdscla ificering van games. Bij deze vermelding stond fdat ontwikkelaar Saber Interactive zich bezighield met het project. Nu heeft Konami bevestigd dat de titel inderdaad bij de ontwikkelaar van onder meer TimeShift in ontwikkeling is en vanaf april te verkrijgen is via Xbox Live, PlayStation Network en Steam. 

Ook zijn er al enige details over de game bekend. Het is een first-person shooter waarin spelers in de huid van korporaal Lee Imlay duiken, die de planeet tegen een buitenaardse invasie moet beschermen. Volgens Konami maakt het spel gebruik van de Havok Destruction Module die ervoor zorgt dat gebouwen op realistische wijze vernietigd kunnen worden. 

Battle: Los Angeles-film

De film die in maart van dit jaar in de bioscopen draait, gaat over hoe na jarenlange ufowaarnemingen er zich een buitenaarde invasie voltrekt die de toekomst van de mensheid in gevaar brengt.  Na hevige gevechten staat alleen nog Los Angeles overeind en is het aan sergeant Michael Nantz en zijn team om de invasie voor eens en altijd terug te dringen. 


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou