Batman: Arkham Knight GOTY-editie gespot op Amazon | Gamer.nl

Batman: Arkham Knight GOTY-editie gespot op Amazon | Gamer.nl

Amazon Duitsland heeft afgelopen weekend mogelijk het bestaan van een Game of the Year-editie van Batman: Arkham Knight uitgelekt.

De Duitse webwinkel heeft een productpagina voor de complete uitgave online geplaatst. Volgens Amazon komt de Game of the Year-editie op 28 juli uit voor PlayStation 4 en Xbox One met een prijskaartje van 39,99 euro. Op de pagina staat ook de box art van de editie afgebeeld.

Opvallend genoeg wordt een pc-versie van de compilatie niet genoemd door Amazon. Mogelijk komt dit door de vele problemen met de pc-port ten tijde van de lancering, waardoor uitgever Warner Bros. uiteindelijk de game uit de verkoop haalde. In oktober vorig jaar werd de pc-versie opnieuw uitgebracht, maar ook deze nieuwe versie draaide niet optimaal.

De Game of the Year-editie van Batman: Arkham Knight bevat volgens de productbeschrijving van Amazon alle eerder verschenen dlc en bovendien een gloednieuwe "Batman versus Superman Batmobile Pack". Warner Bros. heeft de editie nog niet officieel aangekondigd.

Batman Arkham Knight GOTY PS4
Batman Arkham Knight GOTY Xbox One
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou