'Batman: Arkham City duurt minimaal 8 uur' | Gamer.nl

'Batman: Arkham City duurt minimaal 8 uur' | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

"Ik kan je zeggen dat onze jongens van de Quality A urance-afdeling, die echte ninja's zijn en natuurlijk alles weten van de game, het hoofdverhaal en niets daarbuiten uitspelen in ongeveer acht uur," aldus Ginn. "En zij weten precies waar ze heen moeten, wat ze moeten doen en de meest efficiënte manier om dit te doen. Dus iemand die geen idee heeft wat er moet gebeuren en alles wil uitspelen, zal er significant langer over doen." Naast het hoofdverhaal kunnen spelers onder andere ook zijmi ies doen en op zoek gaan naar verborgen trofeeën en andere extra's.

Arkham City

Batman: Arkham City gaat verder waar Batman: Arkham Asylum ophield. De spelwereld is vijf keer zo groot als in het vorige deel. Batman neemt het wederom op tegen zijn aartsrivaal The Joker. Met zijn handlangers terroriseert The Joker de straten van Gotham City.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou