Banjo en Kazooie vanaf vandaag beschikbaar voor Super Smash Bros. Ultimate

Banjo en Kazooie vanaf vandaag beschikbaar voor Super Smash Bros. Ultimate

Banjo en Kazooie zijn vanaf vandaag verkrijgbaar voor Super Smash Bros. Ultimate.

De personages uit het gelijknamige platformspellen van Rare werden tijdens E3 al aangekondigd voor de Smash Bros.-game. Toen was er echter nog geen releasedatum bekend. Beide personages laten zich – net als in de platformers – besturen als één personage. De toevoeging van Banjo en Kazooie is opvallend, omdat de personages eigendom zijn van Rare, een studio die al jaren onder Microsoft valt.

Banjo en Kazooie kunnen via de eShop aangeschaft worden. Daar komt ook een arena bij en diverse melodieën uit de Banjo-Kazooie-games. Mensen die de Fighter Pass voor Smash Bros. Ultimate hebben aangeschaft kunnen het pakket zonder verdere kosten downloaden.

Verder is ook de laatste vechter van de Fighter Pass aangekondigd: Terry Bogard uit Fatal Fury komt in november uit. Daarnaast zijn er nog meer downloadbare personages in de maak, zo laat Nintendo weten. Tot slot verschijnt samen met Banjo en Kazooie ook versie 5.0 van de game, waarin onder andere een Mii Gunner-outfit die lijkt op Sans in zit.

Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube
Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Klopt niet helemaal... terry is de 4e character van de pass en niet de laatste... Maar jemig wat een game blijft dit toch... zoveel bijzondere characters en stages met muziek.. het is al enorm... maar met aankondiging dat er nog meer komen is bizar..... niceeee en nu banjo maar is uitproberen

0

Aanbevolen voor jou