Xbox-baas keurt gebruik van Banjo in Super Smash Bros. voor Switch goed | Gamer.nl

Xbox-baas keurt gebruik van Banjo in Super Smash Bros. voor Switch goed | Gamer.nl

Xbox-baas Phil Spencer reageert positief op een tweet met de vraag of Banjo en Kazooie mogen verschijnen in Super Smash Bros. voor Nintendo Switch.

Super Smash Bros. werd tijdens de afgelopen Direct aangekondigd voor de Nintendo Switch. Een exacte releasedatum van de game is nog niet bekend, maar wel weten we dat de game in 2018 gaat verschijnen.

De reactie op de tweet is geen officiële aankondiging en verzekert ook niet dat de twee daadwerkelijk naar de Switch-versie van Super Smash Bros. komen. Op de vraag, "Zijn jullie nog steeds bereid Banjo en Kazooie te laten verschijnen in Smash Bros," werd namelijk alleen kort geantwoord met: "Yep.".

In 2015 werd Spencer ook al gevraagd of Banjo naar Smash Bros. voor Wii U en 3DS mocht komen. Toen antwoordde hij: "Ik denk dat het cool zou zijn als Banjo in de volgende SSB-dlc zit. We hebben eerder met Nintendo gewerkt in verband met Rare-IP, dus er zijn geen problemen."

In de trailer van de nieuwe Super Smash Bros zijn in ieder geval twee Inklings uit Splatoon, Mario en Link te zien. Tevens hebben fans de trailer onderzocht om de identiteit van verschillende silhouettes te achterhalen. Onder andere de veteranen Bowser, Yoshi, Samus en Donkey Kong lijken weer terug te keren.

Of Nintendo gebruik wil maken van Banjo en Kazooie in de nieuwe Smash Bros. is nog onduidelijk.

Goku

Niet alleen Spencer bespreekt personages voor Super Smash Bros. Vorige week vroeg Funimation aan Nintendo, "Hey Nintendo, wanneer mag Goku meedoen met het gevecht."

Funimation bezit momenteel de Noord-Amerikaanse licentie van Dragon Ball Z. Goku is één keer verschenen op de Switch in Dragon Ball Xenoverse 2, die in oktober 2016 verscheen.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou