Bandai Namco kondigt vampier-rpg Code Vein aan | Gamer.nl

Bandai Namco kondigt vampier-rpg Code Vein aan | Gamer.nl

Na href="https://gamer.nl/artikelen/trailer/bandai-namco-toont-teaser-van-mysterieuze-nieuwe-game/">de teaser van vorige week</a> heeft Bandai Namco de vampier-rpg Code Vein aangekondigd. Volgens de <a href="http://gematsu.com/2017/04/bandai-namco-announces-code-vein-new-action-rpg-god-eater-team">vertaling van Gematsu</a> gaat het om een "dungeon exploration actie-rpg", die in 2018 moet verschijnen.

In de game zijn spelers Revenants, vampiers met bovennatuurlijke krachten die leven in hun eigen maatschappij, Vein. Een Revenant die niet genoeg bloed binnenkrijgt, verandert in een monster.

De gameplay van de "dramatische exploration actie-rpg" zal draaien om actie met voornamelijk zwaarden, waarbij spelers verschillende dungeons doorlopen. Hierbij kunnen spelers ook een buddy meenemen, maar of dit echte spelers zijn is nog onduidelijk.

Code Vein wordt ontwikkeld door het team achter God Eater en moet in 2018 wereldwijd verschijnen. De game wordt gemaakt in Unreal Engine 4 voor nog onbekende platformen. Morgen wordt de game officieel onthuld, vermoedelijk aan de hand van een trailer.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou