Baldur's Gate: Enhanced Edition krijgt betaalde DLC | Gamer.nl

Baldur's Gate: Enhanced Edition krijgt betaalde DLC | Gamer.nl

Naast Ghost Recon: Wildland was er nog een nieuwe game die werd aangekondigd tijdens de persconferentie van Ubisoft. Niemand minder dan Jason Vanderberg (Vlaamse wortels) is verantwoordelijk voor For Honor! Voor de mensen die hem niet kennen, dit is de meest bad ass game-ontwikkelaar op aarde, die voorheen verantwoordelijk was voor Red Steel. Het tijdperk Wii is echter voorbij en dus is de man weer klaar voor het echte werk. Met For Honor wil hij een nieuw genre cre&#235ren en hoewel ik het daar niet helemaal mee eens ben, ga je wel opnieuw leren gamen met dit spel.

Oster benadrukt dat het om geheel nieuwe content gaat. "We zouden nooit bestaande content als DLC aanbieden. Alle DLC die we van plan zijn om te verkopen is geheel nieuw." Verder laat hij weten dat het spel via DLC uitgebreid wordt met nieuwe personages en verhalen, niet met "wollige oorbellen +3".

Nieuwe content van het spel komt automatisch beschikbaar via een speciale launcher die het spel bijwerkt zodra er een update wordt vrijgegeven. Baldur's Gate: Enhanced Edition staat gepland voor deze zomer, er komt ook een soortgelijke geüpdatete versie van Baldur's Gate 2. De twee spellen zijn in ontwikkeling bij Beamdog, dat bestaat uit enkele voormalige medewerkers van BioWare, de oorspronkelijke maker van de serie.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou