Baldur’s Gate 3 krijgt exclusieve functies op Google Stadia

Baldur’s Gate 3 krijgt exclusieve functies op Google Stadia

Larion Studios href="https://gamer.nl/artikelen/gameplay/eerste-gameplay-van-baldurs-gate-3-onthuld/" rel="noopener noreferrer" target="_blank">onthulde</a> afgelopen nacht de allereerste gameplay van Baldur’s Gate 3. Tijdens dezelfde presentatie maakte de ontwikkelaar ook bekend dat Google Stadia exclusieve functies voor de game krijgt.

Het gaat om een speciale stream modus, Crowd Mode, waarbij streamers de mogelijkheid krijgen om hun publiek mee te laten beslissen over de keuzes die gemaakt worden. De Stadia-versie van Baldur’s Gate 3 heeft ook een extra multiplayer-functie. Hierdoor krijgen spelers de mogelijkheid om de schermen van hun teamgenoten te zien en de keuzes die ze krijgen voorgeschoteld. In deze modus kunnen teamgenoten hun mening geven over welke keuze in hun ogen het beste is, maar blijft de keuze uiteindelijk in handen van de speler.

Baldur's Gate 3

Baldur’s Gate 3 komt later dit jaar uit alsEarly Access-game. Een officiële releasedatum is nog niet bekend.

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!
test

Ah ja Stadia, het eerstvolgende project van Google dat ge-axed gaat worden.

0
test

@TheChief Jup. We zullen dit binnenkort terug gaan vinden op deze site [url]https://killedbygoogle.com/[/url] Teller staat al bijna op 200.

0
test

Nu gaat het om een exclusive modus. Na verloop van tijd zal men merken dat de game op steam 10 op 1 is vergeleken met Stadia en komen die features ook naar steam een half jaar na release. Anyway, ik stream niet en maak liever mijn eigen keuzes, dus dont care. Zodra steam pre-orders aanneemt gaat deze er komen.

0

Aanbevolen voor jou