Baldur's Gate 3 is vanaf 19:00 uur vanavond te downloaden

Baldur's Gate 3 is vanaf 19:00 uur vanavond te downloaden

Het langverwachte Baldur's Gate 3 is vanaf 19:00 uur vanavond speelbaar.

Ontwikkelaar Larian heeft de precieze tijden dat de game gedownload kan worden aangegeven, en in Nederland en België is dat om 19:00 uur vanavond. Er is geen pre-load beschikbaar. Het spel verschijnt als Early Access-versie op Steam, GOG en Google Stadia. Op het laatste moment heeft Larian bevestigd dat de game ook meteen op Mac beschikbaar komt.

Baldur's Gate 3 had eigenlijk op 30 september moeten verschijnen. Larian had iets meer tijd nodig om zoveel mogelijk bugs en crashes weg te werken voor release. Wel kunnen er nog bugs en crashes aanwezig zijn, aangezien het dus om een Early Access-versie gaat.

Watch on YouTube

Hoe vond je dit artikel?

Gemiddeld krijgt dit artikel 0.00 van de 5 sterren.
Artikel als favoriet toevoegen

Weet je zeker dat je de comment van wilt verwijderen?

""

Reacties

Meeste likesNieuwsteOudste
Login of maak een account en praat mee!

@niqomipa Kan ook niet wachten, helaas ook geen pre load dus pas om 19:00 flink wat gb's downloaden. Hopelijk kan ik nog beetje spelen vanavond anders morgen maar.

0

@niqomipa als ie 80gb is (wat ik ergens las) dan ben ik met iets meer dan een uur klaar met downloaden. Maar als ie 150 is zoals staat in de specs wordt t wat lastiger. Kan ik misschien net een char aanmaken haha

0
test

@Zut Dat hangt er vanaf natuurlijk hoe overbeladen de download servers zullen zijn. Jij kan wel snel zijn, maar de andere kant moet dat ook zijn. Gelukkig meestal bij steam niet zo'n probleem.

0

Aanbevolen voor jou