Bad Company 2 morgen offline voor onderhoud | Gamer.nl

Bad Company 2 morgen offline voor onderhoud | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

DICE laat via de officiële website van Battlefield Bad Company 2 weten dat deze update wordt uitgevoerd om de statistiekendatabase opnieuw op te bouwen en dat dit proces apart wordt gedaan voor PlayStation 3. Onlangs rapporteerden spelers dat hun statistieken niet correct werden bijgehouden en vrijgespeelde bonu en niet werden bijgehouden. DICE weet het probleem aan het grote aantal spelers dat tegelijkertijd online was met zowel Battlefield: Bad Company 2 als het uitbreidingspakket voor de game: Vietnam.

Volgens DICE moeten na de update de statistieken weer correct worden bijgewerkt, al waarschuwen ze spelers wel dat er kleine problemen kunnen optreden als er direct grote groepen spelers tegelijkertijd online komen. Binnen een tweetal uur moeten ook deze effecten zijn verdwenen. De downtime van de servers wordt door DICE via Facebook, Twitter en het Britse forum van uitgever Electronic Arts gecommuniceerd.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou