Bad Boys 3-regisseur schrijft script voor Uncharted-film | Gamer.nl

Bad Boys 3-regisseur schrijft script voor Uncharted-film | Gamer.nl

Sony heeft de hulp van Joe Carnahan ingeschakeld om het script van de verfilming van Uncharted te schrijven. Dat meldt Variety.

Carnahan, die ook aan films als The A-Team en The Grey heeft gewerkt, zal het script voor de filmadaptie van Uncharted verzorgen. Volgens eigen zeggen zou hij ook graag willen regi eren, maar is dit niet mogelijk door zijn drukke schema. Volgend jaar gaat zijn volgende project Bad Boys 3 in productie.

"In een perfecte wereld zou ik beide films maar al te graag tegelijk doen, maar op dit moment ben ik alleen aan boord voor het script", vertelt Carnaham.

Het betreden van de wereld van Nathan Drake is volgens hem een droom die uitkomt. "Archeologie heeft mij altijd al gefascineerd. Vooral wanneer je vandaag de dag naar musea gaat en je jezelf afvraagt hoe dat ene stuk in het museum is gekomen. Daarbij is Uncharted zo'n populair begrip in de gamewereld dat het wel erg moeilijk was om deze kans af te wijzen", aldus Carnaham.

Sony heeft nog geen acteurs gestrikt voor de film. Wel zijn Charles Roven, Avi Arad en Alex Gartner aan boord als producenten.

Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou