Back to the Future's laatste deel komt in juni | Gamer.nl

Back to the Future's laatste deel komt in juni | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Het laatste deel van de serie werd deze maand reeds verwacht voor de PC en Mac, maar verschijnt later. Hiervoor is volgens Telltale-game een "geweldige" reden die binnenkort wordt aangekondigd. De PlayStation 3- en iPad-versies laten hoogstwaarschijnlijk langer op zich wachten. De PS3-versie van de game loopt ongeveer een maand achter bij de PC- en Mac-versies; de iPad-games duren nog langer om uit te brengen.

Back to the Future: The Game speelt zich af na de gebeurteni en van de derde film en wordt uitgebracht in vijf afleveringen. Op PC en Mac zijn er inmiddels vier afleveringen verschenen, voor PlayStation 3 zijn de eerste drie uit en iPad-bezitters kunnen momenteel alleen de eerste twee afleveringen vinden in de App Store van de iPad.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou