Back to the Future van Telltale komt in december | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Als gamers het spel nu al bestellen, krijgen ze het spel Puzzle Agent gratis. Ook belooft Telltale één dollar voor iedere bestelling over te maken naar de Michael J. Fox Foundation, een stichting opgericht door de gelijknamige acteur die de hoofdrol in de Back to the Future-films vertolkte. Deze stichting doet onderzoek naar Parkinson, waar Fox zelf ook aan lijdt.

Over Back to the Future

Back to the Future: The Game speelt zich af na de gebeurteni en van de derde film en wordt uitgebracht in vijf episodes, waarvan er iedere maand één verschijnt. In de game moet Marty McFly op zoek naar Dr. Brown, die ergens in het verleden is gestrand. De rol van Brown wordt daarbij vertolkt door dezelfde acteur als in de films, Christopher Lloyd. Bovendien werkt Bob Gale, die de Back to the Future-films mede heeft geproduceerd en geschreven, mee aan de game als adviseur.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou