Avalanche: 'Just Cause 3 is bedoeld als singleplayergame' | Gamer.nl

Avalanche: 'Just Cause 3 is bedoeld als singleplayergame' | Gamer.nl

PC PREVIEW - Gamers wennen als geen ander aan nieuwe ontwikkelingen. Een coversysteem is nog niet ge&#239ntroduceerd, of wij verwachten dat alle soortgelijke games minimaal een coversysteem hebben. Hoe raar was het dan ook dat De Sims 4 lanceerde zonder de mogelijkheid om beroepen daadwerkelijk uit te oefenen? De Sims 3 had dit immers ge&#239ntroduceerd met de Ambities-uitbreiding. Het vierde deel gaat dat eindelijk rechttrekken met een eigen beroepenuitbreiding. Wij mochten keihard aan het werk met De Sims 4: Aan het Werk!

"Er zijn veel le en die we van mods kunnen leren, en we willen modders zoveel mogelijk aanmoedigen", aldus Lesterlin. Wel zegt hij dat Just Cause 3 bedoeld is als singleplayergame: "Just Cause is een sandbox, het is jouw sandbox. Als je een grootse keten van vernieling wilt maken, moet dat jouw sandbox zijn zodat niemand dat voor je kan veranderen", aldus Lesterlin.

Just Cause 3 krijgt wel asynchrone multiplayer. Lesterlin vertelt: "We wilden zaken als uitdagingen en leaderbords maken waardoor je het spel kunt delen met je vrienden, een soort opschepsysteem. Dat zou de sociale kant moeten aanmoedigen. Ik denk dat veel mensen hun geweldige vaardigheden gaan laten zien."

In november 2014 maakte Avalanche Studios al bekend dat Just Cause 3 geen multiplayer zou hebben op de lancering. "Mi chien brengen we Rico na de release naar de moderne wereld van multiplayer. We verwachten niet dat fans zelf de multiplayer van Just Cause 3 gaan maken", zei Christofer Sundberg van Avalanche Studios toen.

Just Cause 2 had bij de lancering ook geen officiële multiplayer, maar modders maakten hun eigen, onofficiële multiplayermodus. Hierin konden honderden spelers tegelijkertijd samen spelen op de map van Just Cause 2. Eind 2013 verscheen de mod op Steam.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou