Ataribox krijgt nieuwe naam | Gamer.nl

Ataribox krijgt nieuwe naam | Gamer.nl

De Ataribox krijgt een officiële naam: de Atari VCS. In April wordt bekend gemaakt wanneer de console besteld kan worden.

De in september aangekondigde nieuwe console van Atari heeft een officiële naam gekregen. Tot voor kort werd de mini-console de Ataribox genoemd, maar daar is verandering in gekomen.

Atari heeft bekendgemaakt dat het de naam van de console veranderd heeft naar Atari VCS, zo zegt VentureBeat. De laatste versie van de console wordt getoond tijdens de Game Developers Conference in San Fransisco. Hier verzamelen zo'n 25.000 ontwikkelaars.

Media has no description

Het nieuwste ontwerp heeft moderne lijnen, maar toch met kla ieke details. Atari zegt: ''Het is een nieuw apparaat ontworpen voor de woonkamer van vandaag."

Er is volgens Atari veel aandacht gestoken om het design van de console en doos een industrieel gevoel te geven. Atari gaf geen verdere informatie over de prijs en andere acce oires. Vorig jaar heeft Atari wel gezegd dat de Ataribox rond de 250 tot 300 dollar gaat kosten. Tijdens de Game Developers Conference is wel bekend geworden dat de Atari VCS zal draaien op Linux met behulp van een Intel-proce or.

Er is nog geen concrete releasedatum, maar in april wordt bekend wanneer men de console kan pre-orderen.

Media has no description
Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou