Atari en Cryptic Studios lokken spelers naar Star Trek Online | Gamer.nl

Voor de Total War-purist is het ketterij van de hoogste orde: geen historische setting, maar een volledig fictieve wereld waarin orks, vampiers en dwergen elkaar brullend de hersenpan inslaan. Dat is misschien jammer voor de geschiedenisliefhebber, maar Total War: Warhammer belooft meer spektakel dan ooit tevoren.

Afgelopen weekend is er een zogenaamd 'Winback weekend' gehouden voor Star Trek Online. Mensen die Star Trek Online hebben gespeeld maar om welke reden dan ook zijn gestopt, mochten dit weekend weer gratis meedoen. Voor degenen die nog geen kennis hebben gemaakt met de game is er een gratis demo uitgebracht. In deze speelbare demo zijn de eerste paar mi ies te spelen zonder tijdslimiet.

Spelers die vrienden introduceren en ervoor zorgen dat zij een abonnement nemen krijgen in-game voorwerpen en skill points. Een abonnement lang aanhouden heeft ook extra beloningen tot gevolg. Spelers die bijvoorbeeld tweehonderd dagen actief blijven krijgen een speciale beloning 'voor veteranen'.


Artikel als favoriet toevoegen
Deel dit artikel

Aanbevolen voor jou